Η Μαρία Σολωμού, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, έχασε πτήση με την ίδια αεροπορική εταιρεία, όμως για διαφορετικό λόγο. Όπως είπε η ηθοποιός, δεν μπήκε στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη, επειδή δεν είχε μαζί της το βιβλιάριο του σκύλου. Όπως ανέφερε, κανείς μέχρι τότε δεν της το είχε ζητήσει σε πτήση εσωτερικού.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4, η Μαρία Σολωμού ξέσπασε στο αέρα. «Δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου, πουθενά, δεν το έχουν ζητήσει. Ταξιδεύουμε δέκα άνθρωποι με σκυλιά, δεν το έχουν ζητήσει σε κανέναν φίλο μου ποτέ. Αν μου το είχαν ζητήσει θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα γιατί δεν θέλω να νομίζει κανείς ότι εκμεταλλεύομαι την αναγνωρισιμότητά μου», είπε η Μαρία Σολωμού και συνέχισε:

«Εγώ πετάω δύο χρόνια κάθε εβδομάδα Θεσσαλονίκη, με χαιρετάνε στον έλεγχο. Τώρα που πέταξα με μια άλλη εταιρεία δεν το είχε υποσημείωση. Κακώς που δεν το πήρα μαζί. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις μία κρίση, όταν έχει να κάνεις με ανθρώπους, είναι πολύ σοβαρό. Το ότι δεν βγαίνει ένας υπεύθυνος να μου μιλήσει και περιμένω εγώ ένα τέταρτο και λέω σας παρακαλώ, φέρτε μου έναν άνθρωπο να του εξηγήσω, να μου δείξει πού το γράφει. Και έρχονται με ύφος»;