Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Τραϊάνα Ανανία. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Τον άνδρα τον θέλω έξυπνο και να μυρίζει μαλακτικό. Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Δεν έχω θέμα με τον γάμο, δεν σε δεσμεύει παραπάνω. Δεν θέλω να κάνω παιδιά, έτσι όπως είναι ο κόσμος», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Η Τραϊάνα Ανανία είπε στη συνέχεια: «Όταν ήμουν μικρή, οι συμμαθητές μου με είχαν βάλει σε μια γωνιά και με χτύπαγαν. Παλιότερα εξέπεμπα το “μην τα βάλεις μαζί μου, γιατί θα γίνει χαμός”. Δεν με ήθελαν σε δουλειές λόγω του χαρακτήρα μου. Δεν θα ξαναδούλευα με τον Γιώργο Κιμούλη, μου έχει μείνει μια πίκρα».

Για το Metoo και για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη η Τραϊάνα Ανανία αποκάλυψε πως «το Me too επικρατεί στα περισσότερα σπίτια. Κάνω ψυχοθεραπεία. Έχω περάσει πολλές φορές κατάθλιψη».

Για τα προσωπικά της, η Τραϊάνα Ανανία είπε: «Είχα σχέση με γνωστό τραγουδιστή. Δεν θέλω να με γνωρίζει ο κόσμος ως “η κοπέλα κάποιου επώνυμου”».