Χιλιάδες επισκέπτες "αγκαλιάζουν" το Helmos Mountain Festival που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου από την Παρασκευή έως τη Δευτέρα 5 Ιουνίου.

Νέοι αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες έσπευσαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, για να ζήσουν την εμπειρία του βουνού , να διασκεδάσουν , να αθληθούν αλλά και να πάρουν βαθιές αναπνοές από τον φρέσκο και καθαρό αέρα του βουνού.

Οι πιο τολμηροί μάλιστα εφοδιάστηκαν με σκηνές και με όλα τα απαραίτητα όπως κουβέρτες και υπνόσακους κοιμήθηκαν εκεί, δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο κάμπινγκ.


Η "γειτονιά" των σκηνών στον... Χελμό

 

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει και πολλές δραστηριότητες στη φύση, με τους διοργανωτές να έχουν φροντίσει να υπάρχει δράση αλλά και ασφάλεια.

Παράλληλα, θα διοργανωθούν εργαστήρια σχετικά με φωτογραφία και μουσική αλλά και οικοπεριηγήσεις, θεατρικό παιχνίδι και workshops για τους μικρούς συμμετέχοντες.


Δραστηριότητες στο βουνό στο Chelmos Mountain Festival #kalavrita

 

Εικόνες όμορφες από τη φύση που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , καθώς οι διοργανωτές έχουν καταφέρει να προσελκύσουν κόσμο από διάφορα μέρη όπως Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο.

Φυσικά φεστιβάλ χωρίς μουσική δε γίνεται. Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Εισβολέας και Χατζηφραγκέτα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έκαναν τη νύχτα του Σαββάτου μαγική...