Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μεταξύ άλλων απάντησε για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη κι όσα είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν.

«Εννοείται (σ.σ. με ενόχλησαν όσα ακούστηκαν), θα είμαι ψεύτης να πω το αντίθετο. Σκυλιάζω στην δουλειά και πρέπει να γίνει αυτό που πρέπει κι αυτό είναι να περάσει καλά ο τηλεθεατής κι ο ακροατής. Δυστυχώς το μεγάλο πρόβλημα της τηλεόρασης φέτος ήταν η αυτοαναφορικότητα. Ασχολούμαστε συνέχεια με τους εαυτούς μας, με τις εκπομπές μας, με άλλες εκπομπές. Δεν το αποποιούμαι κι εγώ το έχω κάνει, αλλά το να επικοινωνούμε μέσα από τις εκπομπές είναι τουλάχιστον κακομαθημένο κι εγωιστικό απέναντι στον τηλεθεατή γιατί αυτή η δουλειά δεν σταματά στην κάμερα κι έρχεται πίσω. Πίσω από την κάμερα οι άνθρωποι σας βάζουν στο σαλόνι τους. Είμαστε η παρηγοριά τους, το να καθόμαστε τώρα και να αναλωνόμαστε…» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Φυσικά κι όλο αυτό με ζόρισε πάρα πολύ, αλλά έκανα την δουλειά έτσι όπως έπρεπε να την κάνω κι έτσι πέρασαν και τα σχόλια. Δεν θα πω ποτέ τίποτα πάνω σε αυτό γιατί και τότε δεν είπα και τώρα είναι επιλογή μου να μην αναφέρομαι σε αυτά» κατέληξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.