Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις υπέρογκες αμοιβές στις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης.

«Έγιναν δουλείες στο πόδι στην τηλεόραση με τις μισές ειδικότητες στα συνέργεια σε σχέση με αυτές που απαιτούνταν για την παράγωγη. Είναι ευτέλεια να κάνεις casting σε σειρές με κριτήριο τον αριθμό ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό λέγεται εξευτελισμός του επαγγέλματος. Το χειρότερο είναι όταν συμβαίνει στο θέατρο με τηλεοπτικούς θιάσους», είπε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός.

Ο Φίλιππος Σοφιανός είπε στη συνέχεια: «Θυμάμαι στην Πρόβα Νυφικού όταν ερχόταν στο πλατό ο Κουτσομύτης έπεφτε άκρα του τάφου σιγή, ο σεβασμός των πάντων απέναντι στον δημιουργό. Η Αλεξανδριανή Σικελιανού ήταν αερικό, ένα πολύ περίεργο κορίτσι. Είχε κάτι το μεταφυσικό και με αυτό ασκούσε γοητεία στον Κουτσομύτη. Την αντιμετώπιζα σαν πορσελάνη».

Κλείνοντας, ο Φίλιππος Σοφιανός ανέφερε: «Ελαφρά καβάλησα το καλάμι στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Η ιδιωτική τηλεόραση μας είχε κακομάθει. Υπήρχαν παράλογες αμοιβές και μας τις έδιναν. Όταν η Βάνα Μπάρμπα άρχισε να ζήτα τα μαλλιοκέφαλά της νομιμοποιούμουν και εγώ να ζητήσω τα ίδια».