Τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος, Ελένη Μουστάκη.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor All Star, μεταξύ άλλων, μίλησαν για τα αρνητικά μηνύματα που έχουν δεχτεί ως ζευγάρι, αλλά και για την σχέση τους με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Μια παρουσιάστρια είπε ότι δεν της άρεσε που ο Σπύρος με φιλούσε και κοιτούσε την κάμερα. Ο Σπύρος είχε πάθει πολιτισμικό σοκ, ένιωθε άβολα, ήθελε να είναι διαχυτικός με εμένα αλλά δεν μπορούσε. Αντί να δουν ένα ζευγάρι και να πουν “τι ωραία που είναι ερωτευμένοι” κάθονται και λένε ότι κακία υπάρχει», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Δεν νομίζω ότι επειδή αγκάλιασα και φίλησα την κοπέλα μου μπροστά στις κάμερες, έπρεπε να αλλάξει σήμανση η εκπομπή. Αυξήθηκε η αγάπη μου για την Βρισηίδα, γιατί όσο έλειπα ήταν κυρία. Εγώ ήμουν εκεί και πάλεψα για εκείνη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λέγοντας: «Δεν θα ήθελα ούτε η Βρισηίδα αλλά ούτε και εγώ να υποτιμήσουμε του εαυτούς μας. Έχουμε υψηλά το αίσθημα της αυτοεκτίμησης για να υποτιμήσουμε τόσο πολύ τους αυτούς μας. Ένα μεγάλο κρίμα για όλο αυτό που έγινε, γιατί έμπαινε στο σπίτι μου και απλά δεν θα ξαναμπεί ποτέ».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μαρτίκας ρωτήθηκε και για την πιθανότητα να κάνει πρόταση γάμου στην Βρισηίδα Ανδριώτου, και απάντησε: «Δώστε μας μια ανάσα ρε παιδιά. Μόλις βγήκαμε από το παιχνίδι» και συνέχισε: «Ρε αγάπη μου έχεις τέτοιες ανάγκες τόσο νωρίς; Ζήτα πόσα παιδιά θες και μόλις κουραστείς μου λες να σταματήσουμε».