Η Μαρία Αραμπατζή παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και στην Χριστιάνα Κοχλατζή, μιλώντας για την οικογένεια, την καριέρα και το πως περιποιείται τον εαυτό της

«Δεν ήταν τόσο δική μου απόφαση να αποτραβηχτώ, όσο ότι ήταν τέτοιες οι συνθήκες όπου από μία δουλειά που ήταν κανονισμένη να γίνει δεν έγινε. Μετά δεν προέκυψε καμία συνεργασία που να με ικανοποιεί. Χτύπησα τις πόρτες, αλλά επειδή η τηλεόραση έχει τους δικούς του κανόνες κι οι άνθρωποι που αποφασίζουν για τα προγράμματα, δεν ήμουν στα σχέδιά τους. Δεν ευοδώθηκε κάποια συνεργασία… Δεν θα σου πω ότι δεν μου έλειψε, αλλά η τηλεόραση είναι κάτι που ο κόσμος μπορεί να μην το καταλαβαίνει. Είναι αυτό το μπροστά που βλέπεις, αλλά έχει και μία ολόκληρη διαδικασία από πίσω » είπε αρχικά η Μαρία Αραμπατζή για την απουσία της από την τηλεόραση.

«Είμαι από τους ανθρώπους που είναι πολύ ειλικρινής. Καλό η κακό θα φανεί στο χειροκρότημα. Τι εννοώ ότι έχω καλό πλαστικό; Σαφώς προσπαθώ να κάνω όλα εκείνα, τα οποία λέμε υγιεινή ζωή και διατροφή. Αν δω ότι θα παχύνω, θα κάνω δίαιτα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σου πω ότι ξυπνώ κι είμαι αψεγάδιαστη. Το να μην πω ότι δεν έχω κάνει μπότοξ ή μεσοθεραπείες… Ρωτώ τους γιατρούς τι μπορώ να κάνω για να είμαι πιο φρέσκια. Σαφώς μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι συμβιβασμένοι με την ηλικία τους και μεγαλώνουν. Δεν θα πάω ποτέ να κάνω κάτι ακραίο» ανέφερε η Μαρία Αραμπατζή.