Δηλώσεις στο «Πρωινό μας» έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε, μεταξύ άλλων, για τα κανάλια, τονίζοντας πως πλέον θα είναι πιο αυστηρός με τις εκπομπές.

«Βγάλαμε μια ανακοίνωση για να επιστήσουμε την προσοχή ότι κάτι δεν είναι σωστό. Δεν μπορείς να υποχρεώνεις τους νεότερους ηθοποιούς να έχουν Instagram, Tik Tok και facebook», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις καταγγελίες ότι σε κάστινγκ για τηλεοπτικές σειρές ζητάνε ακόμα και το πόσους followers έχουν οι ηθοποιοί.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κυνηγηθεί από τα κανάλια για να δίνω πληροφορίες για το κάθε τι που προκύπτει. Από τη στιγμή που έγιναν υποψήφιος βουλευτής, τα κανάλια έχουν λίγο αποτραβηχτεί από μένα. Δεν θέλουν να με βγάλουν ζωντανά στις εκπομπές τους και αυτό δείχνει κάτι. Γι’ αυτό κι εγώ θα είμαι πιο αυστηρός με τις εκπομπές. Η δική σας εκπομπή, επειδή μου έχει φερθεί άψογα και με έχει πάρα πολύ ωραία φιλοξενήσει για όλα τα θέματα, γι’ αυτό μιλάω μόνο σε εσάς γι’ αυτό το θέμα που προέκυψε τώρα».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Πρώτη φορά ακούω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ζήτηση για δουλειά. Ο συνήγορος του Πέτρου έχει δικαίωμα να λέει ότι τον εξυπηρετεί. Ο κύριος Δημητρακόπουλος δεν μιλάει καλά για μένα, αλλά δεν με ενδιαφέρει».