Ο Γιώργος Μαργαρίτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που έμπλεξε με την χαρτοπαιξία αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

«Με τον τζόγο έμπλεξα στα 24. Μπαρμπούτι, χαρτιά και ό,τι υπήρχε. Ξεκινήσαμε από το τάβλι και εκεί κόλλησα για μία 10ετία. Όταν δεν έχεις στην τσέπη σου μία, λες: μήπως τη μία να την κάνω δύο, τέσσερις και μετά κολλάς. Ήμουν ένα παλικάρι μόνο του, όπου ήθελα κοιμόμουν και ό,τι ήθελα έκανα», εξομολογείται ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Με ταλαιπώρησε μία 10ετία», τονίζει ο γνωστός ερμηνευτής.

«Όταν έφτασα στο σημείο να βγάζω λεφτά από το τραγούδι, ο μπαμπάς μου νόμιζε ότι κάτι άλλο γίνεται και έλεγε: ποιος ξέρει ποιος ανθρωπάκος τα κλαίει; Νόμιζε ότι έριξα καμιά ζαριά», περιγράφει σε άλλο σημείο ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Και σήμερα η μισή Ελλάδα παίζει. Δεν είναι κακό, αρκεί να βρεις τη δύναμη να φύγεις. Υπάρχουν άνθρωποι που κρύβουν πόνο μέσα τους, περνάνε και την ώρα τους», επισημαίνει.

«Αυτή τη στιγμή έχω τα πάντα, γιατί έχω την αγάπη του κόσμου και για μένα αυτό είναι το φιλέτο της ζωής μου. Τα λεφτά μου δεν τα υπολόγιζα», παραδέχεται ο Γιώργος Μαργαρίτης.