Από την ΚΟ ΚΚΕ Αχαΐας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Με αισιοδοξία και ορμή συνεχίζουν την πλατιά εξόρμηση στο λαό και τη νεολαία της περιοχής Οι Κομματικές Οργανώσεις του Κόμματος και τις ΚΝΕ στην Αχαΐα, ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιούνη.

Ένα πρόγραμμα με μαζικές συσκέψεις, περιοδείες και συζητήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά σε χώρους δουλειάς, στις συνοικίες και χώρους νεολαίας -που συνεχώς εμπλουτίζεται- για να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ η μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ, για να προκύψει ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ ως το μόνο αντίπαλο δέος στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση αλλά και απέναντι στο κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πέμπτη 1 Ιούνη

- Στις 6:30πμ, ο Θάνος Μπίμπας, Γραμματέας της Τ.Ο. Αχαΐας του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ».

- Στις 7:30πμ, ο Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΙΝΤΕΡΚΟΥΛ».

- Στις 7:00πμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους της Αυτεπιστασίας και του Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων.

- Στις 7:15πμ, ο Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Πατρέων.

- Στις 7:30πμ, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει σε εργοτάξια και οικοδομές στην Πάτρα.

- Στις 10:00πμ, ο Κώστας Τσιλιγιάννης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στα εμπορικά μαγαζιά της οδού Ανθείας στα Ζαρουχλέικα.

- Στις 7:00μμ, η Αγγελική Ξυδία, υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας θα περιοδεύσει στο Κέντρο της Πάτρας

- Στις 11:30πμ, ο Θάνος Μπίμπας, Γραμματέας της Τ.Ο. Αχαΐας του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης μετάλλου «ΒΙΟΣΕΝ».

- 12:00μ, στην αίθουσα Συλλόγων της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών με ομιλητές τους Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας και Χρήστο Πατούχα, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας με το ΚΚΕ.

- Στις 2:30μμ, ο Θανάσης Μελάς, μέλος της Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο

- Στις 6:00μμ, η Παναγιώτα Βασιλακοπούλου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Οβρυά.

- Στις 7:00μμ, η Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα

- Στις 7:00μμ, ο Διονύσης Κλάδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στην περιοχή της Άνω Πόλης επί της οδού Γερμανού

- Στις 7:30μμ, ο Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στην Οβρυά Πατρών.

- Στις 7:30μμ, η Δώρα Καραΐσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στα καταστήματα τηλεπικοινωνιών του Κέντρου Πάτρας

- 8:00μμ, Κ.Ο. Ρίου στο καφενείο Χρονόπουλου στον Άγιο Βασίλειο με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Αλάφη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσει ο Κώστας Δραγώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

- 8:00μμ, Κ.Ο. Αρκτικού Διαμερίσματος στο καφέ Denus στην Ανθούπολη, με ομιλητή τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας. Θα χαιρετήσει ο Χρήστος Πατούχας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

- 8:00μμ, οι Κ.Ο. Ανατολικού Διαμερίσματος στην πλατεία Ηρώων στο ΚΕΤΧ, με ομιλητή τον Μιχάλη Αναστασίου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και αντιδήμαρχο Πατρέων. (εξ αναβολής // ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 28 Μάη και αναβλήθηκε λόγω καιρού)

Παρασκευή 2 Ιούνη

- Στις 6:00πμ, ο Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει και μιλήσει με τους εργαζόμενους του εργοστασίου «COFFE ISLAND» στη ΒΙΠΕ Πατρών.

- Στις 7:00πμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ του Δήμου Πατρέων.

- Στις 7:30πμ, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει σε εργοτάξια και οικοδομές στην Πάτρα.

- Στις 8:30πμ, η Κατερίνα Σίμου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Αχαΐας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στους υπαλλήλους του Δήμου Πατρέων στις υπηρεσίες Έργων Υποδομής, Αρχιτεκτονικού και Πολεοδομικού Σχεδιασμού.

- Στις 10:00πμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους της Δημοτικής Μουσικής και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Πατρέων.

- Στις 10:00πμ, ο Κώστας Δραγώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο «Άγιος Ανδρέας».

- Στις 10:00πμ, ο Θάνος Μπίμπας, Γραμματέας της Τ.Ο. Αχαΐας και μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΝΙΚΟΛΗΣ».

- Στις 13:00μ, ο Κώστας Δραγώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους της ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ.

- Στις 7:00μμ, η Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ και του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στο Αίγιο

- Στις 7:00μμ, η Κατερίνα Σίμου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Αχαΐας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Κέντρου στην πλατεία Πίνδου.

- Στις 7:00μμ, ο Κώστας Μουγκογιάννης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αποστόλου Παύλου.

- Στις 7:30μμ, ο Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων και ο Γρηγόρης Συμεωνίδης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας θα περιοδεύσουν στην συνοικία Αγία Αικατερίνη των Προσφυγικών

- Στις 7:30μμ, ο Διονύσης Κλάδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Κάστρου.

- Στις 7:30μμ, η Αγγελική Ξυδία, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα περιοδεύσει στην περιοχή της Αρόης.

- Στις 7:30μμ, η Ειρήνη Γκέστα, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στην Παραλία Πατρών.

- Στις 7:30μμ, η Δώρα Καραΐσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας, θα περιοδεύσει στα καταστήματα τηλεπικοινωνιών στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

- Στις 7:30μμ, ο Αποστόλης Αγγελής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα σούπερ-μάρκετ στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

- 8:00μμ, Κ.Ο. Αρκτικού Διαμερίσματος στο καφενείο Σταυροδρόμι στους Αμπελόκηπους, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

- 9:00μμ, η Κ.Ο. Ερυμάνθου διοργανώνει εκδήλωση-γλέντι στο «Αγρός και Σπίτι» στη Δαφνούλα. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας.

Σάββατο 3 Ιούνη

- Στις 6:00μμ, η Παναγιώτα Βασιλακοπούλου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στο Κέντρο της Πάτρας.

- Στις 8:00μμ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Ζήρεια.

- 9:00μμ, η Κ.Ο. Δυτικής Αχαΐας διοργανώνει σύσκεψη στο Ριόλο θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας.