Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο τάμα που έκανε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο όταν πήγε να χάσει τη γιαγιά της.

Τα τελευταία τρία χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός και η οικογένειά της περπατάνε από το χωριό τους, την Καμαρίτσα Ευβοίας, μέχρι το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι.

«Η γιαγιά μου πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας. Έκανα τάμα στον Αη Γιάννη, πήγαμε με τη μητέρα μου και τον σύντροφό μου. Όταν πήγα να χάσω τη γιαγιά είπα “Αη Γιάννη μου σε παρακαλώ, σώστην και θα έρθω με τα πόδια όπως κάθε χρόνο”. Ευτυχώς σώθηκε», είπε η Δανάη Παππά.

Η Δανάη Παππά είπε στη συνέχεια: «Στο χωριό μου κάποια στιγμή περπατούσα στο δρόμο και ένιωσα να με τραβάει ένα χέρι. Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως ήταν μία γνωστή μου κυρία, νόμιζα πως θα με απαγάγουν!».

«Φορούσα ένα τσαντάκι στη μέση και έγραφαν πως κρύβω την κοιλιά μου γιατί είμαι έγκυος. Δεν μπορείς να σχολιάζεις έτσι. Εάν εγώ δεν μπορούσα να μείνω έγκυος;», είπε κλείνοντας η Δανάη Παππά.