Σε έναν απίθανο διάλογο για το μέλλον της συνεργασίας τους συμμετείχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου. Με αφορμή τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου και το ενδεχόμενο να τον δούμε σύντομα να κάθεται στο πάνελ κάποιας εκπομπής, η παρουσιάστρια άνοιξε την κουβέντα για το μέλλον των συνεργατών της μπροστά από τις κάμερες.

«Με παίρνουν τηλέφωνο δημοσιογράφοι και με ρωτάνε αν ο τάδε έκανε ραντεβού με τον Θέμη ή αν φεύγει κάποιος από την εκπομπή. Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση: δεν έχει κάνει κανένα ραντεβού ο Θέμης. Ούτε ψάχνουμε συνεργάτες για μπροστά από τις κάμερες», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμένα η δική μου πρόθεση και του Θέμη είναι: ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Τώρα όμως, εάν κάποιος από εσάς για προσωπικούς λόγους δεν τα βρει… τι να πω, δεν ξέρω», πρόσθεσε.

«Κι εγώ που νόμιζα ότι χθες ήταν η πρόβα τζενεράλε του Νάσου…», της απάντησε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ακολούθησε μεταξύ τους ο εξής «αινιγματικός» διάλογος:

Κ.Κ: Ο Νάσος έχει βγει 100 φορές, δεν είναι κάτι. Αν κάποιος από τους συνεργάτες μου θέλει να φύγει γιατί του κάνουν πρόταση για δική του εκπομπή ή του δώσουν τα τριπλάσια, ναι, μαζί σας, φύγετε.

Α.Μ: Άλλοι λόγοι δεν υπάρχουν να θέλει κάποιος να φύγει; Πρέπει να του δώσουν τα τριπλάσια;

Κ.Κ: Να μην περνάει καλά…

Α.Μ: Δεν το είπες αυτό.

Κ.Κ: Είπα εάν του γίνει καλύτερη πρόταση.

Α.Μ: Άλλο είναι αυτό. Καλύτερη πρόταση είναι ή να έχει καλύτερη θέση κάπου αλλού ή παραπάνω λεφτά. Μπορεί ο Γιάννης (Πουλόπουλος) να θέλει να φύγει, γιατί δεν περνάει καλά.

Γ.Π: Εγώ δεν έχω πει κάτι πάντως. Εγώ θα πω αυτά που θέλω σε αυτόν που πρέπει να τα πω. Είμαστε όλοι σε μία διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου ανταλλάσσουν αιχμηρές ατάκες στον αέρα του Alpha, αφού ουκ ολίγες φορές οι τόνοι έχουν ανέβει με αποτέλεσμα το ξέσπασμα και των δύο.