Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για το μουσικό φεστιβάλ στον Χελμό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2 έως τις 5 Ιουνίου 2023.

Μια μεγάλη γιορτή γεμάτη δράση και μουσική. Πρόκειται για την απόλυτη εμπειρία για τους λάτρεις των ορέων και της μουσικής το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με 11 μπάντες κορυφαίων ονομάτων που θα ανεβάσουν την ενέργεια στα ύψη.

Και τα 11 χιλιάδες εισιτήρια έχουν διατεθεί και τα Καλάβρυτα προετοιμάζονται να υποδεχτούν τους χιλιάδες επισκέπτες. Πονοκέφαλος για την Αστυνομία που θα ενισχυθεί με δυνάμεις από την Πάτρα και Αίγιο όλο το τριήμερο, αλλά και για τα καιρικά φαινόμενα και τις αστάθειες των τελευταίων ημερών.

Στο Helmos Mountain Festival θα πάρουν μέρος 11 μπάντες κορυφαίων ονομάτων, ενώ θα υπάρχουν και παραστάσεις stand up comedy.

Την πρώτη ημέρα, Παρασκευή 2 Ιουνίου, μετά τις 8 το βράδυ θα τραγουδήσουν στη σκηνή που θα έχει στηθεί στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού οι Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης και οι Novel729.

Τη δεύτερη ημέρα, Σάββατο 3 Ιουνίου, θα τραγουδήσουν οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Εισβολέας και Χατζηφραγκέτα.

Ενώ την τρίτη και τελευταία ημέρα των μουσικών εκδηλώσεων, στη σκηνή που θα στηθεί αναμένεται να ανέβουν οι Γιάννης Χαρούλης, Σωκράτης Μάλαμας και Σπύρος Γραμμένος.

Παράλληλα θα λειτουργούν και άλλες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ορεινοί αγώνες δρόμου, ορεινή ποδηλασία, ΒΜΧ & ράμπα skate, ziplines & slacklines αναρρίχησης;

Παράλληλα, θα διοργανωθούν εργαστήρια για τους λάτρεις της μουσικής και της φωτογραφίας αλλά και οικοπεριηγήσεις, θεατρικό παιχνίδι και workshops για τους μικρούς σε ηλικία συμμετέχοντες.

Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερου κάμπινγκ σε οργανωμένες εγκαταστάσεις.

Φωτογραφία: Kalavrytanews.com