Ο Χρήστος Βαλαβανίδης, μιλώντας στο Πρωινό, αναφέρθηκε σε διάφορα πρόσωπα. Αίσθηση έκαναν, ωστόσο, όσα είπε για τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Αρχικά, ο Χρήστος Βαλαβανίδης δήλωσε: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα άτομο πολύ ταλαντούχο πολύ προικισμένο από ταλέντο. Έχει όμως έναν χαρακτήρα που δεν ταιριάζει με αυτό. Είναι λίγο απότομος, υβριστικός, υπερόπτης. Αυτό τον έφερε στο σημείο να τον καταγγείλουν οι συνάδελφοί του, οι οποίο δυσκολεύονται να συνυπάρξουν μαζί του πάνω στη σκηνή. Θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του και με τον Πέτρο θα συνεργαζόμουν. Η παραβατική αυτή φάση που μπήκε μόνος του, αφορά τα θύματά του. Δύσκολα θα τον αποδεχόταν ο κόσμος, ξεπέρασε τα όρια, ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή».

Για τον Αλέξη Γεωργούλη ανέφερε: «Αχαλίνωτη λίμπιντο, όπως και ο Φιλιππίδης. Τα γεγονότα δεν μπορώ να τα ξέρω, ούτε τον ίδιο γνωρίζω προσωπικά. Τον κρίνω σαν ένα πολύ συμπαθή ηθοποιό και ωραίο παιδί».

Όταν ρωτήθηκε για τον αν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης είπε: «Με έναν ατάλαντο θα συνεργαστώ ή με έναν φάλτσο; Προσπαθούσε να με μάθει να παίζω. Και το χειρότερο… να τραγουδάω».