Μία συνέντευξη για την πορεία του στην πολιτική σκηνή της χώρας, αλλά και τα τηλεοπτικά δρώμενα παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα αλλά και ηθοποιός, ρωτήθηκε για μία από τις επιτυχημένες σειρές της περασμένης σεζόν, το «Maestro».

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» αποθέωσε τον Γιάννη Τσορτέκη και τη Μαρία Καβογιάννη, ενώ για όταν η ρεπόρτερ τον ρώτησε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο ίδιος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο “Σασμός”, το “Maestro”, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (σ.σ. Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του επιπέδου των άλλων. Θα μπορούσε να κάνει όλο το άλλο και να μην παίζει. Εκεί “μπατάρει” το πράγμα» τόνισε.

Στην πορεία της συνέντευξης ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει, στο τι τον φοβίζει περισσότερο.

«Κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, αλλά φοβάμαι να μείνω κατάκοιτος. Ο πατέρας μου ήταν 6 χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.