Είναι... τρελός και δεν το κρύβει, όμως μαζί με την τρέλα που τον διακατέχει ο Γιάγκος Ραυτόπουλος, περνάει τα μηνύματα που θέλει προς την κοινωνία.

Αυτή τη φορά σε μία προσπάθεια του να δείξει ότι οι μουσικοί και γενικότερα οι καλλιτέχνες θα πρέπει να ζουν μέσα από την τέχνη τους, κάνοντας το επάγγελμα που αγαπούν και έχουν σπουδάσει και ότι χρειάζεται η χώρα να διαμορφώσει τις ανάλογες συνθήκες για αυτό, τι νομίζετε ότι έκανε;

Πήρε ένα πιάνο, το έβαλε στο πάνω μέρος της Ερμού (ανάμεσα από Κορίνθου και Κανακάρη), στη μέση του δρόμου και ξεκίνησε να παίζει στέλνοντας με καυστικό και χιουμοριστικό τρόπο το εξής μήνυμα στα social media και στο tik tok: «Διότι οι πιανίστες δεν πρέπει να καταλήγουν στον δρόμο».

Και ο τίτλο του βίντεο; «Στην Ελλάδα η Μουσική "σε αφήνει στο Δρόμο"». Καταλαβαίνετε τι έγινε στην Ερμού. Σάστισαν οι περαστικοί και απόρησαν, ενώ άλλοι ακούγοντας τη μουσική ξεκίνησαν να χειροκροτούν, χωρίς να γνωρίζουν καλά - καλά τον σκοπό αυτής της πρωτοβουλίας. 

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα μάθαμε το πιάνο που έπαιξε στην Ερμού το έφερε από την Αθήνα, ειδικά για τα γυρίσματα του βίντεο - κλιπ που ετοιμάζει για την καινούργια του εκπομπή που θα ξεκινήσει από τον Ιούνιο. 

Ακούστε τη μουσική και δείτε το βίντεο που φανερώνει ότι ο Γιάγκος Ραυτόπουλος, εκτός όλων των άλλων, είναι ένας πολύ καλός πιανίστας.

@giagonan Στην Ελλάδα η Μουσική "σε αφήνει στο Δρόμο" #piano #pianomusic #pianist #pianista #patra #patras #patragreece πρωτότυπος ήχος - Raftopoulos Giagos