Χαμός και τις δύο βραδιές της Παρασκευής και του Σαββάτου, στα στέκια και στις πιάτσες των καταστημάτων εστίασης της Πάτρας, όπου με δυσκολία έβρισκε κανείς τραπέζι για να κάτσει.

Στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων όλα τα μαγαζιά ήταν γεμάτα από τα εστιατόρια και τα μπαράκια έως τις πιτσαρίες, τις ψησταριές και τα τσιπουράδικα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν μήπως αδειάσει κάποιο τραπέζι.

Το ίδιο σκηνικό διαμορφώθηκε και τα δύο βράδια στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, τα μαγαζιά της οποίας βούλιαζαν από νωρίς το απόγευμα από τον κόσμο που έπινε τον καφέ του, κάτι που συνεχίστηκε και τις βραδινές ώρες σε ποτό και φαγητό.

Στον πεζόδρομο της Ηφαίστου τα καταστήματα γέμισαν από τη νεολαία και από τους φοιτητές που πήγαν και τα δύο βράδια στην αγαπημένη τους πιάτσα, στην λεγόμενη πλάκα της Πάτρας, για μπύρα, κρασί και ούζο.

Κόσμο είχαν επίσης και άλλα σημεία της Πάτρας, όπως το Μαρκάτο, το Κάστρο, η Αγίου Γεωργίου, αλλά και τα Ψηλαλώνια με όλα σχεδόν τα μαγαζιά να δουλεύουν και να είναι σε εγρήγορση για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Τέλος σε ότι αφορά τις πιάτσες στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας χαμός έγινε στα καταστήματα των Βραχνεΐκων και του Μονοδενδρίου, στην Ηρώων Πολυτεχνείου, αλλά και στο Ρίο.

Ο κόσμος έδειξε έτσι ότι αδημονεί για το καλοκαίρι, ότι διψάει να διασκεδάσει και ότι έχει ανάγκη να περάσει καλά τις ελεύθερες ώρες του, χωρίς τίποτα να τον κρατάει στο σπίτι, ειδικότερα το βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου.