Ο πατρινός ηθοποιός Ανδρέας Βούλγαρης ξεκινάει γυρίσματα στην «Γη της Ελιάς» στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που παίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Mega και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε ο Ανδρέας Βούλγαρης που τα τελευταία χρόνια εργαζόταν και ζούσε στην Κύπρο, κάνοντας αξιόλογα πράγματα τόσο στο θέατρο, όσο και στην κυπριακή τηλεόραση, θα έχει στη «Γη της Ελιάς» έναν ρόλο μυστήριο που θα κρύβει αρκετά μυστικά.

Θα υποδυθεί τον Χάρη που μαζί με την αγαπημένη του την Ρένα (Πολυξένη Σάββα) θα γίνουν κολλητοί με τον Μάνο και την Μαρίνα, σε μία φιλία όμως που θα έχει μια εξέλιξη γεμάτη από εκπλήξεις.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε ο Ανδρέας Βούλγαρης θα μπει για είκοσι επεισόδια στη «Γη της Ελιάς» και θα γίνει μέρος αυτού του ξεχωριστού καστ με τους αξιόλογος ηθοποιούς, με τον ίδιο να ξεχωρίζει τη συνεργασία του με τον Νίκο Γαλανό.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί θα παίξω σε σκηνές με έναν μεγάλο ηθοποιό τον Νίκο Γαλανό» μας ανέφερε χαρακτηριστικά. Η συνέχεια επί της οθόνης.