Καλεσμένη της Σοφίας Αλιμπέρτη βρέθηκε η Χαρά Παππά, στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» στον ΑΝΤ1. Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με την αλωπεκία και στην κληρονομικότητα που υπάρχει από γενιά σε γενιά στην οικογένειά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Χαρά Παππά εξομολογήθηκε πως «πέρασα μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Επειδή άφηνα το άγχος για πάρα πολλά χρόνια και δεν το έλεγχα, κάποια στιγμή με κατέβαλε. Τότε εννοείται πως επισκέφθηκα ειδικό και κάνω ψυχοθεραπεία τώρα εδώ και δυόμιση χρόνια για να μπορώ να το ελέγχω και πλέον είμαι καλύτερα κιόλας, μπορώ να πω».

«Γενικά η αλωπεκία είναι κληρονομική στην οικογένεια μου. Το έχει βιώσει η μαμά μου, ο παππούς μου, η προγιαγιά μου και πάει πολλές γενιές πίσω. Έλεγχα πολύ συχνά τα μαλλιά μου για να δω αν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και σε μένα επειδή είμαι και αγχωτική Το γνώριζα ότι μπορεί να συμβεί οπότε ήμουν προετοιμασμένη, ήξερα τα βήματα, ήξερα σε ποιον ειδικό πρέπει να απευθυνθώ και πως να το χειριστώ. Ξαφνικά στο κομμωτήριο μια μέρα, εκεί που χτένιζαν τα μαλλιά μου, είδαν ότι σε ένα σημείο δεν υπήρχαν μαλλιά και κατευθείαν πήγα σε ειδικό».

«Φοβήθηκα πολύ και στεναχωρήθηκα γιατί ο παππούς και η προγιαγιά μου έχασαν εν τέλει όλες τις τρίχες στο σώμα τους. Δεν έχουν ούτε φρύδια ούτε βλεφαρίδες οπότε δεν είναι κάτι ευχάριστο σίγουρα να το μαθαίνεις» πρόσθεσε, ακόμα, η Χαρά Παππά στην καθημερινή εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1. «Και αγχώθηκα και φοβήθηκα αλλά αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση μου. Μετά το πήρα χαλαρά και είπα πως θα το αντιμετωπίσω»