Για την εμπειρία της από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων και τη γενικότερη πορεία της στη δημοσιογραφία μίλησε η Μάρα Ζαχαρέα. Η anchorwoman του Star φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Όταν ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star την εποχή που περιλάμβανε σχεδόν αποκλειστικά lifestyle ειδήσεις, η Μάρα Ζαχαρέα παραδέχθηκε πως:

«Τώρα σε αφήνω να μιλάς, γιατί εγώ δεν το έβλεπα. Τότε εγώ ήμουν στο MEGA, ήξερα ότι το Star παρουσιάζει ένα lifestyle δελτίο και κάποια στιγμή πάνω στο ζάπινγκ είχα δει κάποια θέματα. Δε μπορούσα όμως να το παρακολουθήσω από την αρχή μέχρι το τέλος».

«Εμένα το κομμάτι του στησίματος του δελτίου μου αρέσει πιο πολύ από την παρουσίαση, το βρίσκω πιο δημιουργικό. Είναι πολλά χρόνια πια που δεν τρελαίνομαι με το γυαλί. Στην αρχή μου άρεσε αλλά από ένα σημείο και μετά ένιωσα ότι το έχω χορτάσει», ανέφερε σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος.

«Καθώς περνάνε τα χρόνια, θεωρώ ότι πρέπει να φεύγουμε από το γυαλί και να δίνουμε ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους. Όλοι το λένε αλλά στην πραγματικότητα τα… δεινοσαυράκια δεν τους αφήνουν», τονίζει η Μάρα Ζαχαρέα απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να παρουσίαζε κάποιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα ή μία πολύ πρωινή εκπομπή.