Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 3,7 γραμμάρια κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Ανδραβίδας – Κυλλήνης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξε στους αστυνομικούς άδεια ικανότητας οδήγησης τρίτου ατόμου, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι δεν κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης σε ισχύ.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Παραβατικότητας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, τέσσερα άτομα διότι είχαν εγκαταστήσει πρόχειρα παραπήγματα και διέμεναν σε αυτά χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα έργα υποδομής για την υγιεινή διαβίωσή τους.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας μια ημεδαπή γυναίκα διότι επέτρεψε στα τρία ανήλικα τέκνα της ηλικίας 8 έως 13 ετών, να επαιτούν ανάμεσα σε κινούμενα οχήματα με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν3,7 γραμμάρια κάνναβης και μια αυτοσχέδια συσκευασία που περίεχε ένα ναρκωτικό δισκίο και ένα τμήμα ναρκωτικού δισκίου.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι διέφυγε από Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, όπου κρατούνταν με Διάταξη της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Μεσολογγίου για υποθέσεις κλοπών.