Σας καλούμε όλους σε μια ανοιχτή νυχτερινή πρακτική για όλα τα επίπεδα, τη βραδιά της πανσελήνου στην όμορφη ταράτσα της Δεξαμενής.

Πώς θα κινηθούμε;
Απαλά και ρυθμικά. Η πρακτική μας θα ξεκινήσει με έναν ηχητικό διαλογισμό αφήνοντας χώρο στο νου να ακούσει την εσωτερική του φωνή. Θα βρεθούμε σε θέσεις του σώματος που επιτρέπουν στον θώρακα και στην καρδιά να διευρυνθούν και στα ισχία να μαλακώσουν. Θα κλείσουμε αφήνοντας το σώμα να χαλαρώσει σε θέσεις που επιτρέπουν την ακινησία και την σύνδεση με την φύση.

Γιατί νυχτερινή;
Τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε και τελικά γίνονται νοητικές συνάψεις και ερμηνείες κυρίως προέρχονται από την αίσθηση της όρασης. Περιορίζοντας την όραση θα δώσουμε την ευκαιρία στις υπόλοιπες αισθήσεις να ενισχυθούν καλλιεργώντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο τη βιωματική προσέγγιση. Ακόμα, τί πιο όμορφη ατμόσφαιρα από μια φεγγαρόλουστη βραδινή πρακτική;

Σε ποιούς απευθύνεται;
Η πρακτική αυτή απευθύνεται σε όλους. Δε χρειάζεται εμπειρία, ευλυγισία ή οποιαδήποτε άλλη συνθήκη πέραν της αναπνοής και της διάθεσης για εξερεύνηση.

Καθοδηγεί: Γεωργία Κωνσταντακοπούλου
Σάββατο 3/6, 21:00-22:30
Κόστος: Δωρεάν
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (τηλέφωνο/μήνυμα/email)
Πληροφορίες:
[email protected] 
694 445 1012
Evergreen Yoga Studios Patras
Κανακάρη 101Β, Πάτρα

Λίγα λόγια για τη Γεωργία..
Από μικρή ηλικία η σωματική έκφραση μέσα από την τέχνη είχε δείξε να αποτελεί σημαντικό στοιχείο για τη ζωή της Γεωργίας. Ζωγραφική, γλυπτική, εικαστικά, και χορός, είναι σπουδές για τη Γεωργία που πέραν του επαγγελματικού οφέλους, αποτελούν και ψυχικά εφόδιά της. Η γιόγκα για τη Γεωργία ξεκίνησε ως ένας τρόπος για να ξεκουράζει και να αποφορτίζει το σώμα της από το χορό, σύντομα όμως η εμβάθυνση την κάλεσε και οδηγήθηκε στην παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος 200 ωρών των EYS και έκτοτε να ξεκινήσει και τη διδασκαλία. Συνεχίζει τις σπουδές της σε συστήματα γιόγκα που την καλούν και την εκφράζουν, όπως η yin yoga.