Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζεται η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Μάγισσα» να έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, ήδη, τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στον αέρα το πρώτο ατμοσφαιρικό teaser για το νέο σίριαλ που θα φέρει την υπογραφή του συγγραφικού διδύμου Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη και την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στη νέα πολυαναμενόμενη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 θα πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λέχου, ο Νίκος Ψαρράς, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και η Έλλη Τρίγγου.

«Η σειρά είναι θρίλερ και αναφέρεται σε μια εποχή άγνωστη για εμάς. Η ιστορία ξεκινά το 1817 στη Μάνη. Δύο οικογένειες, τις οποίες χωρίζει το άσβεστο μίσος, συμφωνούν σε ένα γάμο για να επέλθει επιτέλους η συμφιλίωση. Από αυτόν τον γάμο προκύπτει ένα παιδί το οποίο βρίσκεται νεκρό αμέσως μετά τη βάπτιση του. Οπότε αρχίζει η αναζήτηση του δολοφόνου, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε την άνθηση της Φιλικής Εταιρείας και όλη της ατμόσφαιρα της προεπαναστατικής περιόδου».

«Είναι ένα πολύ δύσκολο σίριαλ, από άποψη γυρισμάτων και απαιτήσεων. Δεν υπάρχει τίποτα στο βεστιάριο από εκείνη την εποχή. Πρέπει όλα να γίνουν από το μηδέν, από τα σκηνικά και τα ρούχα μέχρι τους δρόμους και τα κάρα. Είναι όμως μεγάλη χαρά να δουλεύεις με τη Μελίνα και τον Πέτρο, που έχουν αναλάβει τη συγγραφή, και φυσικά τον Λευτέρη στη σκηνοθεσία, που δεν είναι πια συνεργάτης, είναι φίλος» είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Νίκος Ψαρράς για τη νέα «Μάγισσα» σε συνέντευξη του.

Έτσι, επισήμως πλέον, η «Μάγισσα» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1…