Στον καναπέ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε η Μπέσσυ Μάλφα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενόχληση που νιώθει από ορισμένες ερωτήσεις δημοσιογράφων, ενώ παραδέχεται πως δεν παρακολουθεί ελληνική τηλεόραση.

«Με ενοχλεί όταν πηγαίνω στις εκπομπές και με ρωτάνε για τα πάντα. Δεν περνάω καθόλου καλά. Και δεν ψάχνουν κιόλας τι ερωτήσεις να σου κάνουν, είναι πάρα πολύ βαρετό. Εκεί γίνομαι έξαλλη, δηλαδή με την αγένεια, τη βαρεμάρα, την άγνοια του άλλου. Λες: εγώ γιατί σκοτώθηκα σε αυτές τις τρεις τέχνες να γίνω καλύτερη; Κι έρχεσαι εσύ να με ρωτήσεις τι;», δηλώνει η Μπέσσυ Μάλφα.

«Δεν είμαι μόνο αυτό και δεν ενδιαφέρει τον θεατή μόνο αυτό. Θέλει να μάθει κάτι άλλο. Υπάρχει πονολαγνεία, λαγνεία απέναντι στον πόνο του άλλου, για να νιώσουν εκείνοι καλύτερα», σημειώνει η ηθοποιός.

«Έχουμε μάθει δυστυχώς το κακό να μας δημιουργεί μία ένταση στον εγκέφαλο. Αν μάθουμε να χαιρόμαστε πολύ με το καλό μας και να λες: τι πέτυχε αυτός να το κάνω κι εγώ; Άσκηση είναι όλα, μπορείς να το κάνεις. Όπως ασκούμαι στο σώμα για να είμαι υγιής, έτσι πρέπει να είναι υγιής και ο εγκέφαλός μου», επισημαίνει αμέσως μετά η Μπέσσυ Μάλφα.

Τέλος, σε σχετική ερώτηση που της έκανε η παρουσιάστρια, η Μπέσσυ Μάλφα απαντά: «Δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση, ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν προλαβαίνω. Παίζει πολύ Netflix».