Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δένια Μιμερίνη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα με αφορμή την καθημερινή σειρά του OPEN, Έρωτας φυγάς. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την έντονη αμφισβήτηση που έχει δεχθεί καθώς και τα σκληρά σχόλια.

Ζούμε στην εποχή της αμφισβήτησης των πάντως. Εσείς έχετε βιώσει αμφισβήτηση;

Εννοείται. Ευτυχώς, οι μόνοι που δεν με αμφισβήτησαν ποτέ είναι οι γονείς μου. Είχα την τύχη – και -πάντα θα τους ευχαριστώ για αυτό – να στηρίζουν τις επιλογές μου. Αυτό που μου έλεγαν είναι ότι για να μην με επηρεάζει η αμφισβήτηση που αναπόφευκτα ίσως δεχθώ, πρέπει να πατώ γερά στα πόδια μου και να κυνηγώ τα όνειρα μου. Έχω βιώσει αμφισβήτηση από μικρό παιδί, όταν ασχολήθηκα με τον αθλητικό χορό, όπου τα πράγματα ήταν πολύ σκληρά. Κάπως έτσι ήταν και στη σχολή. Και το θέατρο είναι πρωταθλητισμός!

Ποιο ήταν το πιο… σκληρό που σας έχουν πει;

Μου έρχονται πρόχειρα δυο 0 τρία στο μυαλό… Ένας προπονητής μου στο χορό μας είχε ζητήσει να φέρουμε σακούλες σκουπιδιών στο επόμενο μάθημα και, όταν τον ρωτήσαμε γιατί, μας απάντησε: «για να ξερνάω μέσα όταν σας βλέπω να χορεύετε». Ακόμα το θυμάμαι! Και αργότερα, επειδή έχω ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθηγητές με κατέτασσαν στις άσχημες ή στις μη θηλυκές και δεν ξέρω κι εγώ τι…

Σας μπλόκαρε αυτό;

Εννοείται πως με μπλόκαρε, αλλά σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να είμαι όμορφη. Καλή ηθοποιός ήθελα να είμαι. Νομίζω, άλλωστε, ότι η ομορφιά είναι κάτι πολύ υποκειμενικό.