Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ίαν Στρατή, αλλά και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Η γνωστή Instagrammer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας». Όπως είπε, το σημαντικότερο πράγμα που της έχει δώσει ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, είναι η εμπιστοσύνη.

«Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο. Είναι άνθρωπος που αυτό που λέει το εννοεί. Δεν μπορεί να πει ψέματα και για αυτό, προτιμά να σου πει σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί. Αυτή η διαφάνεια που έχει σαν άνθρωπος μου έδωσε μια ασφάλεια και ταιριάξαμε και στα πιο απλά, τα καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε κι οι δύο πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια. Υπάρχει μεταξύ μας η ασφάλεια του κενού χρόνου κι αυτό δεν είναι τόσο απλό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της, εξήγησε πως δεν είναι η προτεραιότητά τους. Σημείωσε μάλιστα, πως στις αρχές της γνωριμίας τους δεν πίστευε σε καμία περίπτωση πως η σχέση τους θα κρατήσει.

«Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά ενώ η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας, έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής μας που από τις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν, συγκατοικούσαμε. Έτυχε την περίοδο που μπήκαν στο σπίτι μου και με έκλεψαν. Το πρώτο πράγμα που μου είπε, όταν του είπα ότι μπήκα σπίτι κι είναι χάλια, ήταν "πάρε δύο πράγματα κι έλα από εδώ, μην το συζητάς". Και κάπως έτσι, μείναμε μαζί. Δεν είμαστε παντρεμένοι, δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων, όχι όμως ότι είναι κακός ο γάμος», τόνισε.

«Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ' ό,τι θα μπορούσε να αποδείξει το οποιοδήποτε χαρτί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι και να έχουμε μαζί και τη μικρή και να το γιορτάσουμε. Μου κάνει συχνά ερωτικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλο τέτοια πράγματα», πρόσθεσε κλείνοντας.