Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στον Χρήστο Λυσσέα και το "Πρωινό μας" για την ήττα στις εκλογές, την Ιωάννα Μαλέσκου ενώ σχολίασε και τις εκπομπές της Δανάη Μπάρκα και του Φώτη Σεργουλόπουλου.

"Είχα την ανάγκη για κάτι που θα μου δημιουργήσει νέο ενθουσιασμό, νέα και πολύ έντονη ενεργητικότητα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Το βράδυ των εκλογών, που είδαν ότι δεν εκλέγομαι με τίποτα, στενοχωρήθηκα. Βέβαια εξ’ αρχής ήμουν πολύ ρεαλιστής και δεν περίμενα να εκλεγώ λόγω του ότι κατέβηκα σε μία περιφέρεια που είχε πάρα πολύ βαριά πολιτικά πρόσωπα", είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

"Για εμένα η τηλεόραση δεν είναι κι αυτοσκοπός. Περισσότερο τα τελευταία χρόνια μπήκε στην ζωή μου. Είμαι σε μια ηλικία που έχω ικανοποιήσει την επιβεβαίωση που χρειαζόμαστε οι άνθρωποι. Φέτος ήταν επιλογή μου από τον Σεπτέμβρη, μιας κι εγώ ήξερα από πολύ νωρίς ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος. Ήξερα ότι αυτός θα είναι ο λόγος που δεν θα είναι κάπου τηλεοπτικά. Είχαμε πει ότι θα είμαστε μαζί, αν ήταν κάπου. Ήταν συνειδητό για εμένα ότι δεν θα πάω κάπου αλλού. Η Ιωάννα χάρηκε (σ.σ. όταν έμαθε ότι θα κατέβω στην πολιτική). Ήξερε ότι έχω άποψη επί παντός επιστητού. Μου είπε καλά έκανες και προχώρα. Αν επιστρέψει, πιστεύω ότι θα είμαστε μαζί. Είναι ξετρελαμένη, χαζομαμά".

"Δύο εκπομπές παρακολουθώ φανατικά γιατί είναι η ενημέρωση έτσι όπως μου αρέσει. Η μία είναι οι αγαπημένοι Αταίριαστοι στον ΣΚΑΙ κι η άλλη είναι η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Μία εκπομπή που παρακολουθούσα και δεν παρακολουθώ φέτος γιατί μου βγάζει λίγο επηρμένο, είναι η εκπομπή της Δανάης. Ότι εμείς δεν ασχολούμαστε με το gossip αλλά με τα διεθνή. Μου κάνει λίγο αφ’ υψηλού. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου κι είναι το ίδιο με την Δανάη. Κι εκεί μου βγαίνει αυτό το αφ’ υψηλού. Μου βγάνει politically correct και δεν νομίζω ότι η ΕΡΤ αποφάσισε να είναι μπλαζέ. Είναι μπλαζέ", πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.