Θλίψη προκαλεί ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ζώου, αυτή τη φορά ενός σκύλου στην Ηλεία.

Ο σκύλος εντοπίστηκε δεμένος με χοντρή αλυσίδα κοντά σε παραλία ενώ ήταν έντονα υποσιτισμένος, σε σημείο που φαίνονταν καθαρά τα κόκαλά του.

Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε από δύο τουρίστριες, οι οποίες βρέθηκαν στην Ζαχάρω και αντίκρισαν τον κακοποιημένο σκύλο. Άμεσα απευθύνθηκαν σε Φιλοζωική, η οποία κάλεσε την αστυνομία.

Η ανάρτηση της Φιλοζωικής Κρεστένων για την κακοποίηση σκύλου

«Πριν λίγες ώρες δεχτήκαμε τηλεφώνημα από δύο κυρίες από την Αυστρία που ήρθαν στην Ζαχάρω του Νομού Ηλείας για διακοπές. Ακριβώς απέναντι από την παραλία της περιοχής ένα θηλυκό σκυλί ράτσας Boxer δεμένο με χοντρή αλυσίδα. Για την ακρίβεια ένα δείγμα σκυλιού καθώς το ζώο είναι κυριολεκτικά κόκαλα και δέρμα. Όταν το σηκώσαμε για να το πάρουμε η αλυσίδα του ήταν πιο βαριά από το ίδιο το σκυλί.

Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και αυτή τη στιγμή είμαστε στο τμήμα. Το σκυλί είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να σταθεί όρθιο και δεν είμαστε σίγουροι αν θα τα καταφέρει καθώς είναι ένα βήμα πριν το κώμα. Είμαστε στον δρόμο για τον κτηνίατρο και θα σας ενημερώσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση η Φιλοζωική Κρεστένων «Νοιάζομαι».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες έγινε γνωστό ότι άγνωστος ή άγνωστοι σκορπούν με φόλες τον θάνατο στα αδέσποτα της περιοχής του Τραγανού στην Ηλεία.