Απαντήσεις για την έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών ότι υπέβαλε την παραίτηση της από το πόστο της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Ο Νίκος Στραβελάκης, μετέφερε τα όσα του είπε η Πόπη Τσαπανίδου περί παραίτησής της, στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8. Σύμφωνα με τον Νίκο Στραβελάκη, η Πόπη Τσαπανίδου δήλωσε έκπληκτη για τα όσα γράφονται, καθώς έπραξε το αυτονόητο, δηλαδή ό,τι θα έκανε ο καθένας ύστερα από μία ήττα με 21 μονάδες.

«Συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα. Και του είπε: Αν θεωρείς ότι εγώ έχω την ευθύνη, πες μου να φύγω. Δεν υπάρχει λοιπόν παραίτηση, δηλαδή γραπτή παραίτηση: ‘’Πρόεδρε φεύγω’’. Έγινε μία συζήτηση, όπως λέει η κυρία Τσαπανίδου. Όπως έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με πολλά από τα στελέχη ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής», ανέφερε ο Νίκος Στραβελάκης.

Και συνέχισε: « Η Πόπη Τσαπανίδου είπε από ευθιξία: Αν θεωρείς ότι είναι δική μου ευθύνη, εγώ να φύγω. Η απάντηση είναι: Μείνε. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι δέχεται πολύ έντονες εισηγήσεις ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει από μερικό έως ολικό λίφτινγκ στο επικοινωνιακό επιτελείο. Θα το δούμε άμεσα».