Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών καθώς και του 42χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη εισόδου οχημάτων νοτίου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, κατελήφθη ο 42χρονος, ως οδηγός του Ε.Ι.Χ. οχήματος, να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένους εντός του πορτμπαγκάζ του ανωτέρου Ε.Ι.Χ., κάτω από βαλίτσες, τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 32, 31, 28 και 34, χωρίς αυτοί να διαθέτουν τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό τη παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγραφα καθώς και το Ε.Ι.Χ. όχημα, το χρηματικό ποσό των χιλίων εννιακοσίων (1.900) ευρώ, το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων (6.000) τουρκικών λιρών, μία (01) μικρή πλάκα χρυσού ως τιμαλφή συνολικού βάρους δέκα γραμμαρίων, ένας (01) φορητός υπολογιστής και δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.