Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Δεν έχω μετρήσει πόσες φωνές κάνω στην παράσταση. Αν μου ζητούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ιδέα για το τρέιλερ των εκλογών, θα το έκανα τύπου βραδιά Όσκαρ. Στον Τσίπρα θα το έκανα Γιαννιώτικο μοιρολόι. Ο κύριος Κουτσούμπας είναι σαν τον καλό θείο που θέλω να μου ψήσει το αρνάκι το Πάσχα. Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος είπε στη συνέχεια: «Δεν υπήρξα θύμα bullying, γιατί ήμουν τσαμπουκάς. Αισθάνθηκα διαφορετικός τον τελευταίο καιρό. Για την προσωπική μου ζωή θα πω μέχρι εκεί που θέλω εγώ. Λιβανίζω με κατσαρολάκια το Παλλάς, πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό».

Κλείνοντας, ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε: «Στον Γιώργο Μαζωνάκη δεν του άρεσε που τον σατίριζα. Τώρα, νομίζω ότι του αρέσει. Αν τον δω θα του μιλήσω, δεν έχω κανένα θέμα. Την αγαπώ τη Μελίνα Ασλανίδου, δεν παρεξηγήθηκε με τα υαλουρονικά».