Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της «Ελένης» και μίλησε για όλα! Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα τραγούδια που γράφει με τον σύντροφό της Μιχάλη Κουϊνέλη, λέγοντας πως πολλά από τα τραγούδια που της έχει γράψει είναι βιωματικά.

«Είναι η αλήθεια μας και βιωματικά. Υπάρχουν διαφωνίες για τη μουσική κάποιες φορές αλλά με ξέρει τόσο πολύ ο Μιχάλης όπως και εγώ και υπάρχει χημεία. Το «Δεν σε αφήνω» είναι ένα βιωματικό τραγούδι, το έγραψε ο Μιχάλης κάνοντας πλάκα στη κόρη μας, πως δεν την αφήνει. Και το «Για Σένα» είναι για την οικογένειά μας. Τα συναισθήματα με τον Μιχάλη ήταν πολύ έντονα και αμοιβαία από τη αρχή. Πορευόμαστε μαζί και έχουμε εξέλιξη και όταν είσαι γεμάτος ό,τι και να συμβαίνει, όλα είναι καλά» αποκάλυψε η Ήβη Αδάμου.

«Είναι πολύ λογικό πως όταν ξεκινάει ένα παιδί 16 χρονών είναι διαφορετικά. Πάντα είχα μία ωριμότητα αλλά σημασία έχουν και οι άνθρωπο που έχεις δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Μου αρέσει η διακριτικότητα στη ζωή μου», είπε επίσης η τραγουδίστρια.

«Βοήθησε και πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά. Εγώ το θεωρώ κάτι πολύ όμορφο. Η μαμά μου έκανε μικρή παιδί, και το ήθελα και εγώ, Μου το έβγαλε και ο Μιχάλης αυτό. Μέχρι σήμερα θα συνεχίσω να λέω πως ο Μιχάλης μου βγάζει πολλά έντονα συναισθήματα. Παρατηρώ και σε εμένα αλλαγή μεγάλη με το παιδί. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα», εξομολογήθηκε η Ήβη Αδάμου.

«Είχα μεγάλη τύχη που συμμετείχα σε ένα παιχνίδι και μετά ήρθε η δισκογραφική που μου είπε να κάνουμε ένα άλμπουμ. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τον Μιχάλη. Μουσικά θα ήμουν στον ίδιο δρόμο νομίζω. Θέλω να λέω όμορφα τραγούδια, με ωραίο στίχο και μουσική».