Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην ΕΡΤ.

«Ήταν ένας πάρα πολύ ωραίος χρόνος, πάρα πολύ δημιουργικός. Αν μου έλεγες να επιλέξω την ώρα, τη ζώνη και τη θεματολογία της εκπομπής, νομίζω ότι θα επέλεγα αυτό που κάνω ακριβώς τώρα. Το λεγόμενο infotainment ήθελα να το κάνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχω και πολύ καλούς συνεργάτες, οπότε είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτή τη χρονιά», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε στη συνέχεια για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην ΕΡΤ: «Έχει κλείσει τελείως αυτό το κεφάλαιο για μένα. Πέρασα δύσκολα εκείνη την περίοδο γιατί είχα έρθει μόλις από τη Θεσσαλονίκη, ήμουν εντελώς μόνη μου, προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου. Ήταν ένα από τα πράγματα που με έκαναν πιο δυνατή. Δέχθηκα κανονικό bullying, μου μιλούσαν άσχημα, είχα και άσχημες άλλου είδους συμπεριφορές, αντιεπαγγελματικές».