Γράφαμε ότι ο Greek Traveller από την Πάτρα, ο γνωστός παιδίατρος Ηλίας Νικολάου, είχε πάει πριν από ένα διάστημα στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας στο Ρίο Ντι Τζανέιρο.

Όμως το ταξίδι του στην Λατινική Αμερική δεν ήταν δυνατόν να περιοριστεί εκεί. Ο πατρινός λάτρης των ταξιδιών πήγε μεταξύ άλλων και στα σύνορα μεταξύ Αργεντινής, Βραζιλίας και Παραγουάης, σε ένα από τα εντυπωσιακότερα μέρη του κόσμου.

Στους καταρράκτες του Ιγκουασού, στους πιο θεαματικούς καταρράκτες στον κόσμο. Πρόκειται για ένα δίκτυο καταρρακτών, αποτελούμενο από 275 καταρράκτες που εκτείνονται κατά μήκος 2,7 χιλιομέτρων.

Κι όταν σου λέει ένας άνθρωπος σαν τον Ηλία Νικολάου που έχει ταξιδέψει σε τόσα μέρη του κόσμου ότι είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχει δει μαζί με το βόρειο Σέλλας, καταλαβαίνετε ότι αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο. 

Τα πλάνα είναι από ελικόπτερο, αλλά και από σκάφος που τους πήγε κυριολεκτικά κάτω από τους καταρράκτες, τόσο σε αυτούς που είναι από την πλευρά της Αργεντινής, όσο και από αυτούς που είναι από πλευρά της Βραζιλίας.

Δείτε το βίντεο:


Iguazu falls, Ο Greek Traveller στους καταρράκτες Ιγκουασού, Cataratas del Iguazú (4k)