Το έχουμε πει. Ο πατρινός ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου καθηλώνει τους τηλεθεατές της μικρής οθόνης ως «Ντίνος» στην σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς ο Πατρινός ηθοποιός είναι συγκλονιστικός. Μάλιστα, η Χαριτίνη Ξύδη γράφει τα εξής: «Μετά από κάθε επεισόδιο του Αυτή η Νύχτα Μένει κάνω μέρες να συνέλθω από τις τόσο συνταρακτικά φυσικές και με κορυφαίο μέτρο ερμηνείες όλων σχεδόν των ηθοποιών αλλά περισσότερο, τελευταία, με συγκλονίζει ο σπουδαίος Giorgos Papapavlou επειδή με κάνει και σπαράζω.

Η ψυχή μου πονάει για την ζωή και τα δεινά του "Ντίνου" (ο οποίος είναι τρανς - πρόκειται για την πραγματική ιστορία του Marios Veanos) που ενσαρκώνει. Πονάω που δεν είναι κανείς κοντά του να φροντίσει και να δροσίσει τα πολλαπλά του εγκαύματα.

Πονάω για όλη την μοναξιά, για τον δικό του πόνο, τον ανομολόγητο πόθο, τον έρωτα δίχως ανταπόκριση, για την καταπρόσωπο στυγνή βία που δέχεται καθημερινά, την κακοποιητική συμπεριφορά της κομ-ιλ-φο επαρχιωτικής κοινωνίας, την χλεύη, το ψυχοσυναισθηματικό λιντσάρισμα.

Όλες οι εικόνες, οι εκφράσεις, οι χειρονομίες, τα συντρίμμια και οι πληγές του, ένα παράλληλο "crying game", εν τέλει, είναι φτιαγμένα από την βαθιά οδύνη του μέχρι τώρα βιώματος, αλλά και μια ιδιότυπη περηφάνια -αυτή την χωρίς φόβο κανένα- και την αξιοπρέπεια που μόνο σεβασμό και δέος σου επιτρέπει να νιώσεις.

Και με στοιχειώνουν. Όπως με στοιχειώνουν οι εικόνες και τα πρόσωπα όλων των ρημαγμένων ανθρώπων που διασταυρωθήκαμε κάποτε στις επαρχίες αυτού του κόσμου». Ο ίδιος πάντως ο ηθοποιός αρκέστηκε να κάνει μια ανάρτηση γεμάτη από νόημα και συμβολισμό,  με την φωτογραφία του άνδρα που ντυνόταν γυναίκα και που πριν από μερικούς μήνες είχε βρεθεί νεκρός συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. 

Έγραψε πάνω από την φωτογραφία τα εξής ο Γιώργος Παπαπαύλου. «Καμιά φορά εκεί στο Όνειρο, σε σκέφτομαι».