Στον «αέρα» είναι πλέον ο διαγωνισμός για την εμπορική ταυτότητα του Open Mall που διαμορφώνεται στην περιοχή της Κωνσταντινουπόλεως, πλησίον του ιστορικού κέντρου της Πάτρας.

Ο διαγωνισμός αυτός αφορά τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν στους εξωτερικούς χώρους της επικράτειας του Open Mall στην κατεύθυνση της ομοίωσης των καταστημάτων που συμμετέχουν σε αυτό.

Επειδή όμως πρακτικά δεν είναι λειτουργικό, ούτε οικονομικό και φαντάζει αδύνατον όλα τα καταστήματα που βρίσκονται στην επικράτεια του να είναι όμοια αυτό που έχει επιλεχθεί είναι να μπουν ανθόστηλες και φωτεινές επιγραφές που αισθητικά να κινούνται στην ίδια κατεύθυνση.

Πρόκειται στην ουσία για δύο παρεμβάσεις που θα δώσουν έναν αισθητικό χαρακτήρα στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, κάτι που σε συνδυασμό με τα έργα που προχωρά ο δήμος, θα συμβάλει στην συνολική αλλαγή της εικόνας της περιοχής.

Από εκεί και πέρα μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για δύο ακόμα διαγωνισμούς που αφορούν το project του Open Mall, καθώς τα αντίστοιχα έργα έχουν προθεσμία ολοκλήρωσης μέχρι το τέλος του 2023.

Ο ένας διαγωνισμός αφορά το Market Place, δηλαδή την δημιουργία ενός e-shop για τα καταστήματα που θα πάρουν μέρος στο Open Mall και ο δεύτερος την διαφήμιση και την προβολή του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου όταν αυτό λειτουργήσει.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο μέσα στο πλαίσιο της προβολής και της διαφήμισης  θα πραγματοποιηθεί συναυλία, εκδηλώσεις και διάφορα happenings όταν είναι να ξεκινήσει την λειτουργία του έτσι ώστε να το μάθει ο κόσμος.