Συνέντευξη στην κάμερα του Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Θέμης Γεωργαντάς. Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε τις εξελίξεις στη φετινή Eurovision, ενώ μίλησε και για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής του «After Dark» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Στην αρχή δεν το κατάλαβα, ήμουν σίγουρος ότι δώσαμε 12. Ήταν σοκ. Δεν θεωρώ όμως ότι υπήρξε κάποια θεωρία συνωμοσίας ότι επειδή δεν πήγαμε εμείς καλά θέλαμε να ρίξουμε την Κύπρο. Θα ήθελα όμως να μάθω ποιο ήταν το σκεπτικό. Δεν ξέρω μήπως έχουμε αντίποινα του χρόνου και μας δώσουν μηδέν», ανέφερε αρχικά ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Δεν πρέπει να τελειώνει αυτό με τις επιτροπές; Δε μπορεί εμένα να μου χαλάσει το αποτέλεσμα μία επιτροπή. Δώσε τα τραγούδια στον κόσμο να ψηφίσει», τονίζει ο παρουσιαστής για το θέμα της Eurovision, παραδεχόμενος ότι μία θέση στην κριτική επιτροπή της ΕΡΤ είναι μεγάλη ευθύνη που μάλλον δεν θα δεχόταν να αναλάβει.

«Ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά για την εκπομπή φέτος δόξα τω Θεώ. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου κανονικά. Η αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου δε νομίζω ότι μας επηρεάζει, γιατί όταν πρωτοπήγε το After Dark στο ΟΡΕΝ, πάλι δεν ήταν εκεί ο ίδιος»

Τέλος, ο Θέμης Γεωργαντάς δηλώνει ανοιχτός σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του στο πάνελ πρωινής εκπομπής, εκφράζει όμως τις αμφιβολίες του σχετικά με το εάν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στα θέματα της ενημέρωσης.