Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.), στα πλαίσια των συνεχών δράσεων για τη προώθηση των αιτημάτων της και της εξωστρέφειας των Μελών της, θα συμμετάσχει στο 5ο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα»,το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 26 - 28 Μαΐου 2023 στη πόλη της Αμαλιάδας και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.

Το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα Αμαλιάδα 2023 αποτελεί σημείο αναφοράς για τα εκθεσιακά δρώμενα της Δυτικής Ελλάδας και τόποσυνάντησης επισκεπτών, φορέων και επιχειρήσεων προωθώντας νέεςτεχνολογίες, συνεργασίες και αγορές. 

Με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούμε όλα τα μέλη μας και τα Διοικητικά τους Συμβούλια να τιμήσουν με την παρουσία τους και να επισκεφτούν το περίπτερό μας (Ν62), δίνοντας τους την ευκαιρία να εγκαινιάσουν νέες συνεργασίες με επιχειρηματικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς.

Η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσειάοκνα και αποφασιστικά να εργάζεται για την προαγωγή και την προστασία της μικρής και μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.