Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου υποδέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της «Mega Καλημέρα».

Η πρόεδρος του κόμματος, «Πλεύση Ελευθερίας», μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει την δική της οικογένεια.

«Γενικά ποτέ δεν είχα στο επίκεντρο της δημόσιας παρουσίας μου την προσωπική μου ζωή, από την άλλη πλευρά όμως δεν ήταν ποτέ και κάτι κρυφό. Έχω δεχτεί επιθέσεις για την προσωπική μου ζωή. Θεωρώ ότι όταν έχει επιλέξεις να ασχοληθείς με δημόσια πράγματα πρέπει να είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς την ζωή σου, σε όλο της το φάσμα», είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξομολογήθηκε: «Ο Διαμαντής είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, υπέροχος άνθρωπος και είναι ένας άνθρωπος που ξεκινήσαμε μαζί την πλεύση ελευθερίας και ευθύνεται για πάρα πολλά πράγματα θετικά της πολιτικής μου πορείας και της διαδρομής μου».

«Γνωριστήκαμε σε μια θεατρική παράσταση. Είχε προσπαθήσει να με βρει και να με βοηθήσει τότε που δεχόμουν την επίθεση ως πρόεδρος της βουλής. Δεν είχαμε γνωριστεί, εγώ δεν είχα δει καν το e-mail που μου έστειλε και τελικά γνωριστήκαμε πολύ καιρό μετά σε μια θεατρική παράσταση και αμέσως μπήκε μαζί στην διαδικασία του να φτιάξει μαζί μου την «Πλεύση Ελευθερίας» και πάρα πολλά από τα δημιουργικά πράγματα που υπάρχουν σε αυτή την προσπάθεια οφείλονται στην διαδρομή», αποκάλυψε η πρόεδρος του κόμματος, «Πλεύση Ελευθερίας» .

Κλείνοντας η Ελεονώρα Μελέτη ρώτησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου αν θα ήθελε να αποκτήσει δικά της παιδιά, με την ίδια να απαντά: «Δεν απέκλεισα ποτέ το να έχω δικά μου παιδιά, δεν είναι κάτι που το επιδίωξα με ένταση αλλά δεν είναι και κάτι που το απέρριψα ή το απέκλεισα και ούτε και το αποκλείω. Θα δούμε».