Η Εύη Βατίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μίλησε για τη νέα της σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια συζήτησε για τον νέο της σύντροφο, για τη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και για την απόσταση που τους χωρίζει.

«Νιώθω υπέροχα, όλα έγινε πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Σχετικά με τη πιθανότητα για έναν δεύτερο γάμο, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή την στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω έναν καλό άνθρωπο στο πλάι μου, να μου μιλάει, να με φροντίζει, να μου φέρεται ωραία και να με κάνει να αισθάνομαι καλά για αυτό που είμαι».

Τέλος, σε σχέση με την επιλογή της να είναι με έναν νεότερη από εκείνη άνδρα, το πρώην μοντέλο, σχολίασε: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία».

Η Εύη Βατίδου, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται σε σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Η ίδια είχε δηλώσει δημόσια στο παρελθόν πως είναι ερωτευμένη με κάποιον κατά 12 χρόνια νεότερό της. Ο Ηλίας Κωνσταντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο.