Σε ισχαιμικό επεισόδιο οφείλεται ο θάνατος του 52χρονου ιδιοκτήτη γραφείου τελετών που δέχθηκε την επίθεση από δύο αδέρφια το Σάββατο (13/5) στη δυτική Θεσσαλονίκη, επειδή πρόσφερε τροφή σε αδέσποτα γατιά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, η ιατροδικαστική εξέταση απεφάνθη πως ο 52χρονος, ο οποίος κατέληξε κατά τη διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο, υπέστη ισχαιμία του μυοκαρδίου, ενώ, όπως είχε γίνει γνωστό, αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας τα οποία συνέθεταν ένα βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.
Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στους δύο συλληφθέντες για ανθρωποκτονία

Υπενθυμίζεται πως οι δύο κατηγορούμενοι, 40 και 42 ετών, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην ανακρίτρια, από την οποία πήραν προθεσμία για την Τρίτη 16 Μαΐου και παραμένουν υπό κράτηση.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ στον εισαγγελέα υποστήριξαν πως δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν.
«Να διερευνηθεί το περιστατικό», λέει ο συνήγορος των δύο δραστών

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος των δύο δραστών, Παρασκευάς Σπυράτος, απευθύνει έκκληση για οπτικοακουστικό υλικό από το συμβάν. «Πρέπει να διερευνήσουμε το περιστατικό και να είμαστε υπομονετικοί. Να δούμε τα πορίσματα αυτής της ιατροδικαστικής εξέτασης, αυτής της νεκροψίας και να φωτίσουν τα αιτία θανάτου του ατυχούς άνδρα. Αν υπήρχε κάποιο παθολογικό αίτιο και εμείς προτρέξουμε και καταδικάσουμε τους εντολείς μου για αυτό που συνέβη, θα οδηγηθούμε σε μια τραγική κατάληξη».