Καταπληκτικός ο Πάνος Μουζουράκης στη συναυλία που έδωσε στην Πάτρα στον Πολυχώρο 5 Έψιλον στο πλαίσιο του Street Food Festival 2023 που έχει ανοίξει τις πύλες του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή και με το ταμπεραμέντο, αλλά και το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει,  ξεσήκωσε το κοινό.

Ήταν η πρώτη συναυλία που έγινε στο πλαίσιο του Street Food Festival, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες με αυτές του Δήμου Αναστασιάδη την Κυριακή στις 14 Μάιου και του Τόνι Σφήνου την επομένη να ξεχωρίζουν.

Να αναφέρουμε επίσης ότι το Σάββατο ανέβηκαν στη σκηνή του φεστιβάλ οι The Swingin’ Cats, ενώ τις συναυλιακές εκδηλώσεις της διοργάνωσης συμπληρώνουν οι Wedding Singers και Monsieur Minimal, στις 19 και στις 20 του μήνα αντίστοιχα.

Η γιορτή του Street Food Festival θα διαρκέσει σχεδόν μια εβδομάδα και στόχος των διοργανωτών είναι να γίνει θεσμός, προσελκύοντας κόσμο και επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστές γεύσεις μιας σύγχρονης κουλτούρας φαγητού, με πολλές αποχρώσεις.