Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πρόσφατη εμπειρία που βίωσε στο Survivor All Star και την οικειοθελή του αποχώρηση.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Χανταμπάκης εξήγησε πως «είναι δύσκολες καταστάσεις εκεί πέρα, σε πειράζουν πολύ περισσότερα πράγματα από ότι έξω. Δηλαδή τα σκέφτεσαι διαφορετικά, πονάς, πεινάς, σου λείπουν οι άνθρωποι σου, παίζεις για ένα τόσο σημαντικό έπαθλο που το θέλουν όλοι οπότε είναι δύσκολα. Νομίζω πως εγώ είμαι ένας πολύ γεμάτος άνθρωπος και προσπάθησα με όλη μου την δύναμη γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κάπως ούτε την ψυχολογική μου κατάσταση ούτε τους υπόλοιπους παίκτες με το να βάλω και άλλα πράγματα να υπάρχουν. Οπότε όταν μπορούσα κέρδισα και όταν δεν μπορούσα, καταλάβαινα ότι είμαστε μέχρι εδώ».

«Νομίζω πως με βοήθησε πάρα πολύ το ότι έκλεινα τα μάτια μου για αρκετές ώρες στην καλύβα και σκεφτόμουν εκτός παιχνιδιού τελείως. Δηλαδή μόλις πήγαινα να σκεφτώ κάτι, να αισθανθώ κάτι για το Survivor έλεγα «έχεις φύγει, ξαναγύρνα λίγο πίσω και πάμε». Παιδιά, ταξίδια, διακοπές, δουλειές και όλο αυτό με βοηθούσε πάρα πολύ».

«Όπως είπαν και αρκετά παιδιά, η αλήθεια είναι ότι από τον δεύτερο μήνα και μετά ένιωθα πάρα πολύ πιεσμένος» πρόσθεσε, επίσης, ο Στέλιος Χανταμπάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.