Έχετε βαρεθεί την πεπατημένη και τετριμμένη διακόσμηση; Σας αρέσει να διαφέρετε και να πρωτοτυπείτε; Ο χώρος σας έχει ιδιαίτερες ανάγκες, και δυσκολεύεστε να βρείτε έπιπλα που να συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα υλικών, την επιθυμία σας σε επιλογή σχεδίου, χρώματος και διάστασης;

Μπορεί όλα τα παραπάνω ερωτήματα να είναι πραγματικότητα για την πλειοψηφία των σπιτιών και όχι μόνο, με την υλοποίηση τους να μην είναι εύκολη, όμως στην Πάτρα η πραγματικότητα είναι διαφορετική, και γι’ αυτό φέρει ευθύνη ο "Απατάγγελος", όντας το κατάλληλο μέρος ώστε η κάθε επιθυμία σας να γίνει πράξη και ο εσωτερικός ή ο εξωτερικός σας χώρος να θυμίζει μια μικρή... Εδέμ.

Από το 1973 η εταιρεία "Απατάγγελος" δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου, έχοντας συνεργασία με επώνυμους κατασκευαστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεχίζοντας τη διαδρομή της με βασικό "όπλο" στη "φαρέτρα" της την εμπιστοσύνη χιλιάδων πελατών.

To 2018 μάλιστα, ξεκίνησε και την κατασκευή ξύλινων επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κατασκευάζοντας έπιπλα υψηλής ποιότητας, τα οποία δεν είναι εφήμερα, αλλά σταθερά στο πέρας του χρόνου.


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στα "ατού" της εταιρείας δεν μπορεί να μην επισημανθεί η δημιουργία επίπλων με μοντέρνο σχεδιασμό από τσιμέντο και ξύλινη επένδυση, μεγάλης αντοχής, χωρίς να θέλουν συντήρηση, γεγονός που τα κάνει περιζήτητα τόσο σε σπίτια όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, ενώ οι επισκευές και η συντήρηση από το προσωπικό του είναι ακόμα ένας καλός λόγος, ώστε να μην αποχωριστείτε αγαπημένα σας έπιπλα.  

Στον "Απατάγγελο" οι άνθρωποι του έχουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση εκτός από τον οικιακό εξοπλισμό και σε επιχειρήσεις, γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες τους, φροντίζοντας να δημιουργούν κατασκευές "διαμάντια" που να ταιριάζουν στις απαιτήσεις τους.

Μία περιήγηση στον ιστότοπό της εταιρείας άλλωστε, θα σας "ταξιδέψει" στις πιο μοντέρνες συνθέσεις και στις πιο διαχρονικές επιπλώσεις που έχετε δει.

Θα συναντήσετε μεταξύ άλλων ιδέες και λύσεις για το σπίτι καθώς επίσης και έπιπλα εξωτερικού χώρου, επαγγελματικές ομπρέλες και σκίαστρα, πλαστικά έπιπλα, πολυπροπυλένιου και catering, έπιπλα κουζίνας, τραπεζαρίας κ.α.


ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ

Τα έπιπλα της εταιρείας είναι μοναδικά και εγγυώνται τη μετατροπή του σπιτιού σας σε έναν πολυτελή χώρο με μια μοναδική και μοντέρνα διακόσμηση που αποπνέει άνεση και στυλ.

Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα της εταιρείας και εκεί κάποιος από το εξειδικευμένο προσωπικό της θα είναι έτοιμος να σας εξυπηρετήσει άμεσα και φιλικά, δίνοντας σας μοναδικές προτάσεις επίπλωσης.

Η εμπειρία της εταιρείας διδάσκει πως κάθε χώρος είναι διαφορετικός και η διακόσμηση είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Στόχος του "Απατάγγελου" έτσι είναι να παρέχει στους πελάτες του ποιοτικά και κομψά προϊόντα που να βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Mε γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών του ο "Απατάγγελος" συνεχίζει να αποτελεί σταθερή επιλογή και να "μεγαλώνει", με αποτέλεσμα από το 2023 να έχει γίνει το επόμενο βήμα, με το νέο εργοστάσιο της εταιρείας στην ΒΙΠΕ Πάτρας, σε ένα χώρο 1.500 τ.μ. με σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου.

Οι επιλογές στο χώρο του επίπλου είναι σίγουρα πολλές... Το ζήτημα είναι ο εκάστοτε προορισμός να αποπνέει το αίσθημα της ζεστασιάς και της ποιότητας, συνδυασμός που ο "Απατάγγελος" ξέρει να πορεύεται μαζί του, χτίζοντας "γέφυρες" εμπιστοσύνης.


Info

Διεύθυνση: Παναχαϊκού 33, Ρίον

Τηλεφωνικό κέντρο: 2610 991.427

Email: [email protected]

Site: apataggelos.gr

Facebook: Απατάγγελος Έπιπλο

Instagram: apataggelos.epipla