Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας για αυτό και η Ο.Χ.Ε. είναι η μοναδική αθλητική Ομοσπονδία που στηρίζει έμπρακτα το έργο του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 και ώρα 11:00π.μ. έως 13:00 με την συμμετοχή της σε μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη αθλητική δράση που θα πραγματοποιηθεί σε προστατευόμενη περιοχή της Στροφυλιάς, στην θέση Μπούκα ( πλησίον του La Mer ). Σκοπός της, είναι τα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν και παράλληλα να συνειδητοποιήσουν την αδιάρρηκτη σύνδεση μεταξύ της άθλησης και του περιβάλλοντος και να ενστερνιστούν μια νέα στάση ζωής με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Μέσω ενός πρωτοποριακού προγράμματος όλων των ηλικιακών κατηγοριών, δίνει την ευκαιρία σε αθλητές-τριες και μαθητές-τριες να παίξουν χάντμπολ και Beach Handball σε προστατευόμενες περιοχές και να γίνουν συμμέτοχοι στις προσπάθειες που στοχεύουν στην προστασία και στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Αγόρια και κορίτσια 8 έως 14 ετών θα λάβουν μέρος σε τουρνουά χάντμπολ και Beach Handball. Θα γίνουν και αγώνες επίδειξης beach handball από την ανδρική και γυναικεία ομάδες της Ακαδημίας των Σπορ.

Πλούσια δώρα (μπάλες, t-shirts και καπέλα), δια δραστικά παιχνίδια και διαγωνισμοί περιμένουν τους συμμετέχοντες.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΠ/ΟΧΕ κ. Ιωάννης Παπαγιαννόπουλος, τηλ. 6944632563