Δεν σταματάει να ταξιδεύει ο Greek Traveller, o κατά κόσμο Ηλίας Νικολάου και να μας προσφέρει υπέροχες εικόνες μέσα από το κανάλι από τα ταξίδια που κάνει σε όλη την υφήλιο.

Είναι ένας λάτρης των ταξιδιών που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και μέσα από το κανάλι που έχει στο youtube μοιράζεται μαζί μας εικόνες που καταγράφει αφού εκτός από ταξιδιώτης είναι και ένας φανατικός φίλος της φωτογραφίας.

Πριν από μερικές μέρες ο Ηλίας Νικολάου ταξίδεψε στη Λατινική Αμερική  και συγκεκριμένα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας.

 Πρόκειται για μία από τις πιο επικίνδυνες πόλεις για τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, καθώς υπάρχουν δεκάδες φτωχό – γειτονιές όπου οι συμμορίες δίνουν πραγματικές μάχες μεταξύ τους, ενώ είναι αυξημένη η παραβατικότητα.

Ωστόσο, αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος αφού το Ρίο δεν παύει να είναι μια μεγαλούπολη που είναι γεμάτη από αντιθέσεις, μυστήριο και ομορφιές που συναντάει κανείς ακόμα και στις φτωχότερες γειτονιές.

Ο Greek Traveller μπήκε μέσα στις φαβέλες και συγκεκριμένα στην φαβέλα Ροσίνια και επισκέφτηκε ένα σχολείο που λειτουργεί εκεί.

Όπως μας είπε ο ίδιος, ήρθε αντιμέτωπος μαζί με την παρέα του, με δύσκολες καταστάσεις όμως η γενικότερη εμπειρία από τα ταξίδι του στο Ρίο, ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστική.

Δείτε το βίντεο.


Rio de Janeiro, Brazil - Ο Greek Traveller στο Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία (4k)