Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη η Τραϊάνα Ανανία. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν έπιασε επ’ αυτοφώρω τον σύντροφό της με άλλη γυναίκα.

«Οι γονείς μου δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρω. Στην Ελλάδα κάποιοι περιμένουν να γίνεις 60 χρονών για να κοιτάξουν τον εσωτερικό σου κόσμο», είπε μεταξύ άλλων η Τραϊάνα Ανανία.

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε πως έχει πιάσει πρώην σύντροφό της στα πράσα, περιγράφοντας: «Τον έπιασα με μια γνωστή μου, και τον καταράστηκα. Τον καταράστηκα εκείνη την στιγμή, αλλά επειδή δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν τις εννοώ παράλληλα και νιώθω πολλές τύψεις όταν το κάνω. Αυτό που γνωρίζω σε εμένα είναι ότι έχω εξάρσεις, έχω ξεσπάσματα, αλλά αν δεν ζητήσω συγγνώμη, μέσα στο επόμενο λεπτό θα έχω πεθάνει στις τύψεις. Βγαίνουν κάτι νύχια τα οποία είναι από άλυτα θέματα δικά μου από την παιδική μου ηλικία. Έχω θέματα πολλά γενικά.

Εγώ επειδή έχω μια γενικότερη φοβία με τους ανθρώπους, όταν αντιλαμβάνομαι ότι είναι απειλητικό το περιβάλλον, βγάζω νύχια. Δεν θα γίνω επιθετική, είναι κάτι άλλο, περίεργο».