Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά παραχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, μία εβδομάδα μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μίλησε για το παρασκήνιο και τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

«Τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο πρώτο Survivor, δεν ήμουν έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν πρωτόγνωρο, κάποιοι πιστεύαμε ότι είναι μόνο η επιβίωση αγωνιστικά. Τελικά, καταλάβαμε ότι δεν ισχύει αυτό», δηλώνει ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Στο Nomads, όταν κέρδισα, ήμουν μόνος μου και κέρδισα αγωνιστικά», τονίζει ο παρουσιαστής.

«Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι καλύτεροι στο Survivor είναι και στο reality και στο αγωνιστικό κομμάτι. Γι’ αυτό έκατσαν παραπάνω και στα δικά τους Survivor και τώρα. Δεν κοιτάζουν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο πως να αντέξεις αυτά που γίνονται», παραδέχεται ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Στο All Star μπήκα με την ίδια ταμπέλα, είπα: ας με κρίνει ο κόσμος. Έκανα μία συζήτηση με τη γυναίκα μου, με τι μούτρα θα ξαναμπώ. Ό,τι και να έκανα ο κόσμος θα έλεγε ότι είμαι ηθοποιός και υποκρίνομαι. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να φτιάξεις την εικόνα σου με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ, προσωπικά, δεν ήξερα τι να κάνω», εξομολογείται στη συνέχεια.

«Μπαίνοντας στο All Star και στο Nomads υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα δεθώ συναισθηματικά με κανέναν. Μπορεί να μη μπήκα αγωνιστικά έτοιμος αλλά μπήκα προετοιμασμένος στο ότι δεν θα επηρεαστώ ψυχολογικά στο εάν ένας παίκτης με πολεμήσει. Άλλωστε, δεν είναι οι ίδιοι χαρακτήρες έξω, εκεί γνωριζόμαστε», τονίζει ο Στέλιος Χανταμπάκης.