Ιδέες για την οργάνωση του γάμου σας, γάμος και βάπτιση μαζί, ήθη και έθιμα, και μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό «Λίστα Γάμου» από την ηθοποιό Λίλα Μπακλέση.

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τον έρωτα και τις σχέσεις, με μια εντυπωσιακή φωτογράφηση σε μαγικό χώρο της πόλης μας.

Για την πιο ξεχωριστή ημέρα σας βρείτε ιδέες για διακόσμηση, μπομπονιέρες και πολλές προτάσεις για να ζήσετε το όνειρό σας!

Για τα 20 ξεχωριστά χρόνια η εκδότρια του περιοδικού «Λίστα Γάμου», Ελευθερία Στεργιοπούλου αναφέρει: 

Σας ευχαριστώ όλους! Τόσα χρόνια μαζί!!! Στιγμές Ζωής υφαίνουν τα χρόνια που πέρασαν, είκοσι χρόνια το τρίτο μου παιδί. Το περιοδικό Λίστα Γάμου το 2003 ήταν όνειρο και έγινε πραγματικότητα χωρίς να ξέρω πόσο θα κρατήσει, με επιμονή, υπομονή, λάθη , σωστά, με άμετρη πίστη και εμπιστοσύνη από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες που έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς στις σελίδες, με τους πιστούς φίλους που τόσα χρόνια με υποστηρίζουν, με συνεργάτες που έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, με όλα αυτά τα υλικά, νοιώθω πλούσια, δυνατή, ευγνώμων να συνεχίσω. Η κάθε νύφη με τον καλό της , στις σελίδες του περιοδικού ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ μπορεί να βρει τους καλύτερους επαγγελματίες γάμου έχει την δυνατότητα να οργανώσει μαζί τους το γάμο των ονείρων της . Οι πρωτότυπες ιδέες, αλλά και η γνώση για τις νέες τάσεις και όχι μόνο , των επαγγελματιών θα βοηθήσουν κάθε ζευγάρι. Το περιοδικό «Λίστα Γάμου» θα το βρείτε στα περίπτερα της Ν.Δ Ελλάδας, στην συνέχεια διανομή δωρεάν σε χώρους ομορφιάς και καφέ, καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή στο site www.listagamoumag.gr