Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η γνωστή διακοσμήτρια Ντία Χαρίτου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ανδρέα Τζέλη!

Το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάππα.

Οι αποχρώσεις του γάμου ήταν σε λευκό, χρυσό και σμαραγδί χρώμα που αντανακλά την κομψότητα. Για τον διάδρομο της εκκλησίας είχε επιλέξει λευκά λουλούδια όπως δελφίνιο, ορτανσίες, λυσίανθο, μπουβάρδια, ρούσκους ιταλικό και κατάλευκα ρομαντικά τριαντάφυλλα.


Τις εντυπώσεις έκλεψε η νυφική ανθοδέσμη που ήταν φτιαγμένη από ένα απ'τα πιο ιδιαίτερα άνθη το μιγκέ γνωστό και ως δάκρυ της Παναγίας.

Με καταγωγή από την κεντρική Ασία που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη εμφάνιση του το ιδιαίτερο χρώμα του και την ιδιαίτερη μυρωδιά του.


Εξίσου μαγευτικός ήταν και ο στολισμός της δεξίωσης όπου το σμαραγδί βελούδο, τα κρύσταλλα, τα λευκά λουλούδια και τα κεριά επιπλέον σε clear βάση με νερό πρόσφεραν με την παρουσία τους έναν διάχυτο ρομαντισμό σε όλη την ατμόσφαιρα.

Χειροποίητες μπομπονιέρες κλεισμένες με βουλοκέρι με τα αρχικά του ζευγαριού, επίσης ένα ιδιαίτερο στοιχείο που εντυπωσίασε όπως και το menu με χρυσοτυπία που υπήρχε για κάθε καλεσμένο στο τραπέζι.


Το ανθοπωλείο «Δωροιδέα» αναλαμβάνει στολισμούς γάμου, μπομπονιέρες, λαμπάδες, προσκλητήρια, στέφανα και προσθέτοντας στις ιδιαίτερες στιγμές σας μια χρυσή πινελιά!


Η διακοσμήτρια και νύφη Ντία Χαρίτου ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες της Γιώργο Πυρρή, Αφοί Τσάμη και My Mastoras.


Ανθοπωλείο Δωροιδέα 

τηλέφωνο 2693031421

Λάππα Αχαΐας